Zero Waste mysli

Jeg bager ofte knækbrød. Det er kerneknækbrød uden mel, og det består derfor næsten kun af nødder og kerner. De er lette at bage og smager skønt, men der går desværre altid en del kerner og nødder tabt, når man knækker brødene fra hinanden.

Bunden af kagedåsen, som jeg opbevarer dem i, er også altid fyldt med sunde kerner, og det var jeg lidt ærgerlig over, for nødder og kerner er dyre, og de smager jo ekstra godt efter en tur i ovnen, så her er der virkelig tale om spild :0(

Men nu er det heldigvis slut med kerner i skraldespanden her i huset! Jeg er nemlig begyndt at samle resterne i et lille syltetøjsglas, og bruger det som mysli på min yoghurt.

Det er så simpelt, man man kun kan ryste på hovedet af, at jeg ikke har tænkt tanken tidligere, men nu faldt tiøren endeligt, og jeg får lækker hjemmelavet mysli med absolut minimum indsats – what´s not to like? ;0)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *