Vinterafgrøder

I år er det første år, at vi har sene afgrøder, så jeg har absolut ingen anelse om, hvad vi kan forvente os af køkkenhaven i de næste par måneder, men indtil videre ser det ret godt ud.

Ideen til at plante sene vinterafgrøder kom fra Karna. Jeg fulgte nemlig hendes blog og så der, hvordan hun hentede salat i haven på tidspunkter, hvor jeg troede at man behøvede varme erhvervsdrivhuse med mikroklima og flerårige uddannelser, for at kunne få dem til at gro – alt udenfor er jo brunt og visnet ned nu.

Nu er jeg så hopper med på vognen, og har opdaget, at den indsats der skal til for at kunne hente vinterafgrøder i haven, er minimal (hvilket er skønt, hvis det hele kikser ;0)

Vinterafgrøderne er nu pakket fint ind med en fiberdug, så vi er klar til at frosten for alvor sætter ind. Om det er nok til at holde os med bladbeder, fennikel i løbet af vinteren og til at sørge for at pipeløgene kan høstes til foråret, det må vi jo bare vente og se.

Heldigvis står grønkålen stadig flot, så det er da håb for at vi kan leve af Grønkålschips til vinter, hvis alt andet glipper ;0)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *