Vidste du at man kan fryse pesto?

Vi er rigtige glade for pesto her i huset, og jeg er desværre ikke kommet i gang med at lave det selv endnu (men det står skam på min to do liste), så vi køber det i glas. Men vi får ikke altid brugt al pestoen på grund af den korte holdbarhed, og det nager mig. Jeg blev derfor rigtig glad, da jeg fornylig læste, at man sagtens kan fryse pesto. Det betyder jo, at vi fremover kan dele et glas op i to, og få brugt det hele.

Jeg håber ikke, at det kun er mig, der er håbløst bagud, når det kommer til nyttigt husmodertricks, så jeg syntes lige, at jeg ville dele min ny viden med jer ;0)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “Vidste du at man kan fryse pesto?

  1. Tak for tippet, det anede jeg heller ikke! Herhjemme er der også et stort spild af god pesto, men ikke længere! Jeg vil klart prøve at fryse 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *