Vidste du, at der skal 2 til et blåbær?

Jeg har fået plantet bærbuske… yeah! Hindbær, blåbær og brombær… og jeg glæder mig meget til (forhåbentlig) at kunne høste bær til vinteren hen i sensommeren.

Undervejs i projekt “bærbusk” fandt jeg ud af, at man får en større høst, hvis man har to forskellige slags blåbær i haven. Jeg havde godt hørt om, at man skal have en han og en hun plante, hvis man f.eks. vil dyrke havtorn, men jeg havde ikke hørt om, at man skal have mere end en slags blåbær. Så vi måtte ud og støve endnu en sort op.

Så blev man så klog. Samme regel gælder sikkert også for andre afgrøder, men så lang er jeg ikke kommet i min “køkkenhave-uddannelse” endnu ;0)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *