Velkommen til vores nye køkkenhave…

… Eller velkommen til den nye plet jord, på den mest solrige sted i vores have ;0) Før var der græsplæne, men jeg vil så gerne have en “rigtig” køkkenhave”. Sådan en som jeg har set på Pinterest så mange gange, og altid har drømt om selv at få – og nu skal det altså være!

Manden i huset har vendt jorden (af hjertet tak!), og de første hindbærbuske er allerede plantet, frøposerne er købt hjem, og jeg kan allerede se køkkenhaven strutte af grøntsager for mit indre øje ;O)

Jeg vil så gerne have et lille hegn rundt om køkkenhaven, der kan ramme den ind (og sænke farten på børn og hunde i fuld firspring ;O) – men hvilket hegn skal jeg vælge? Skal det være et Nøddehegn, et lille lavt plankeværk (hvidmalet), kastanjehegn, pileflet eller noget helt andet?

Jeg bad om hjælp på Instagram, men det gav blot endnu flere valgmuligheder – det burde jeg måske have forudset ;O)

Et lavt hegn gør det nemmere at lue ind over hegnet, men det gammeldags og romantiske Kastanjehegn har altså meget stil over sig. Det er svært at bestemme sig! Jeg tror, at jeg vil prøve at vente med at træffe en beslutning, til jeg har josket lidt mere rundt i haven (og fået malet det lille kolonihavehus ved siden af – så giver det måske sig selv ;0)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “Velkommen til vores nye køkkenhave…

  1. Ha ha… ja Nana, ruineret kan man hurtigt blive, hvis alle ens ønsker skal opfyldes :0)Jeg havde en kort overgang en tanke om, at køkkenhaven udelukkende skulle laves med genbrug – men det gik jeg hurtigt fra igen, for der er så mange ting jeg gerne vil lave derude, at jeg aldrig når i mål :0|
    Kastanjehegn er også blandt mine favoritter?? Jeg glæder mig til at følge udviklingen i din køkkenhave.

  2. God fornøjelse! Jeg har jo allerede givet mit besyv med på Instagram – men under alle omstændigheder er et lille hegn en god idé. Det giver bare en helt anden stemning, synes jeg 🙂
    Jeg er faktisk ved at bestille kastanjehegn hjem til vores nye køkkenhave, men det bliver kun for den ene ende, for ellers bliver vi ruineret 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *