Varm krydret drik med ingefær og appelsin

I sidste uge blev jeg slået hjem i LUDO af en influenza. Desperat efter at mildne symptomerne, ledte jeg køkkenskabet igennem efter æblejuice, fordi jeg gerne ville lave min lille trylledrik med ingefær og æblejuice… men suk,  der var kun appelsinjuicen tilbage. Jeg kunne selvfølgelig bare være kørt ned for at handle ind, men nu havde jeg jo lige slæbt mig hjem fra arbejde, så ideen omsat skulle bevæge mig ud af døren igen, var ikke just tillokkende.

Varm appelsinsaft var ikke lige noget, jeg havde erfaringer med, men der var jo kun en måde at finde ud af om det kunne bruges som erstatning for æblejuicen. Jeg brugte samme ingredienser som jeg plejer – frisk ingefær, en stang kanel, stjerneanis og nelliker, men skiftede æblejuicen ud med appelsinjuicen, og nøjes med at varme drikken op i stedet for at lade den koge… Og jeg skal hilse og sige at det var en succes!

Drikken er på en gang både varm, sød, stærk og krydret. Lige det man mangler, når halsen kradser og hovedet dunker, og det eneste rigtige at gøre er, at krølle sig sammen på sofaen godt gemt i puder og tæpper.

En anden bonus er at drengene også er vilde med den, og det bliver derfor ikke noget problem, at få den super sunde, antiinflammatoriske men også meget stærke, ingefær i dem, hvis de også bliver ramt af efterårets  knap så kønne side :0)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *