Tilbageblik

Hvilket tidspunkt er bedre til et tilbageblik, end her på årets sidste dag? Det hører sig ligesom til, at kigge tilbage på året der gik, inden man kan se fremad mod året der kommer, ik?

Jeg har været en tur tilbage i tiden via alle årets indlæg her på bloggen, og har fundet min 3 yndlingsindlæg frem igen. Det er de tre bedrifter i årets løb, som jeg har været aller gladest for…

Det var i 2019 at jeg fik min lettere forsinkede debut på Instagram, og det er jeg virkelig glad for, for jeg nyder at følge alle de skønne kreative mennesker, jeg har mødt derinde.

Det var også i 2019 at vi endelig fik anlagt den køkkenhave, som jeg har drømt om i mange år, og jeg er i den grad blevet fascineret over, hvordan man kan forvandle et lille frø eller en lille kvist til mad på bordet – og dermed som ekstra bonus spise mere bæredygtig mad. Jeg har næsten ikke tålmodighed nok til at vente på foråret og en ny sæson i køkkenhaven.

Den sidste “bedrift” i 2019, som jeg er ekstra glad for, er at jeg langt om længe har lært at strikke hulmønster – og det skal man måske være lidt strikegal, for at kunne forstå ;0) Men selv om jeg har strikke i virkelig mange år, så har strikkeopskrifter med hulmønster altid været et lukket land, som jeg ikke forstod, og derfor har de smukke modeller været et no go. Det er de heldigvis ikke længere, så jeg tror at jeg vil bruge 1. januar på at spidse mine strikkepinde ;0)

Med ønsket om et godt nytår til jer alle :0)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *