Tidsrejsen

Jeg rejste for nylig 20 år tilbage i tiden sammen med en flok rigtig gode venner. Vi boede dengang i München. Vi var alle unge og netop flyttet hjemmefra – i dette tilfælde laaangt hjemmefra, og det bandt et stærkt bånd imellem os.

På denne tidsrejse gik turen forbi de gamle kvarterer, hvor vi dengang boede, og vi besøgte vores gamle arbejdspladser. Det var et spændende gensyn, og imens jeg gik rundt i de velkendte – men nu også forandrede gader, fandt jeg den pige jeg var engang. Det var sjovt at møde hende igen, og at mærke hvor meget der er forandret.

Det førte, måske uundgåeligt, til snakke om, hvor hurtigt tiden løber, og det gik for alvor op for mig, hvor ofte jeg udskyder ting jeg gerne vil til en dag, hvor jeg får bedre tid – for senere at opdage, at tiden er løbet fra mig. Måske du kan genkende det?

Lige der, midt på en sidegade til Marienplatz, lovede jeg mig selv, at jeg ville blive bedre til ikke at udskyde ting jeg gerne vil år efter år. For jeg får jo aldrig mere tid, så jeg må lære at prioritere…

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “Tidsrejsen

  1. Du kan tro jeg genkender det!
    Jeg tænker ofte noget lignende, men hvor er det da svært, for der er jo altid liiige noget andet ….
    Tak for påmindelsen, tror jeg vil lave en liste over ting jeg gerne vil og så SKAL den prioriteres 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *