Sy en indkøbstaske af en gammel dug

En af de ting jeg kigger efter i genbrugsbutikkerne er gamle duge. Man kan være rigtig heldig, og finde nogle flotte og sjove retro duge (ved siden af de totalt kiksede og sjove udgaver ;0)). Nogle af dem bruger jeg som dug, når vi har gæster – de koster ofte kun 20-30 kr, og så gør det knap så meget, hvis de bliver ødelagte af pletter der ikke vil gå af (Jeg satser stadig på, at jeg lære at håndtere pletter en skønne dag ;0)).

Men jeg er åbenbart ikke alene om at måtte opgive kampen mod de genstridige pletter, for ofte har de flotte duge i genbrug også pletter hist og her. Tidligere lod jeg dem ligge, for så kunne jeg ikke bruge dem, men det var dengang, for der er meget man kan bruge dem til alligevel. Man kan for eksempel sy viskestykker eller stofservietter af dem, i bedste Zero Waste ånd ;0)

Jeg har syet en indkøbspose af en af de gamle duge (nu har jeg jo lovet mig selv, at blive meget bedre til at bruge indkøbsposer af stof ;0)). Den blev lige som jeg havde tænkt, og jeg glæder mig til at tage den i brug. Resten af dugen skal laves om til viskestykker, tror jeg…

Medmindre du har et bedre forslag? For så vil jeg vildt gerne høre det ;0)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *