Strik selv en skøn blød skrubbehandske

Jeg har fået forbud mod at komme der, hvis familien er med i byen! De påpeger gang på gang, at det er som om jeg bliver opslugt af Bermudatrekanten, når jeg går ind gennem døren til vores lokale garnbutik… Og de har ret ;0) For bag ved glasdøren gemmer sig et lækkert butikslokale med en hyggelig stemning og reol efter reol fyldt med lækkert garn og inspiration til, hvad du kan bruge det til… Det er som at lukke et barn ind i en slikbutik.

På en af reolerne fandt jeg noget hampgarn i de flotteste støvede farver. Jeg ville rigtig gerne strikke noget af det, men hvad strikke man lige af sådan noget halv stift hampgarn? En dag jeg kom der ind igen, lå der en skrubbestrop ved siden af garnnøglerne – der var den! Jeg skulle da strikke en skrubbehandske. Haps, to nøgler ned i kurven, og så igang…

Resultatet blev (indtil videre) disse to skønne hamphandsker, strikket af naturgarn fra Java i 100% hamp. De er strikket på pind 3 med cirka 50 masker, og der strikkes bare derudaf indtil du har længden på din hånd – nemt, ik? Til sidst runder du af med at sy to af siderne sammen, så få et lomme/handske. Strikketøjet virker lidt løst i det (det gjorde mit i hvert fald), men det samler sig pænt efter først vask. Garnet bliver også blødere, så det føles ikke som sandpapir mod huden, men i stedet som en blød lækker skrubbehandske, der kan gøre huden klar til sommersæsonen ;0)

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “Strik selv en skøn blød skrubbehandske

  1. Hej Annette

    Det købte jeg i den lokale garnbutik – som desværre er lukket i melletiden…
    Men prøv at spørge i din nærmeste garnbutik. Måske de kender har det i butikken 🙂
    Mvh Pia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *