Strik og podcasts

Jeg er blevet stor fan af at høre podcasts, både imens jeg strikker og når jeg trisser rundt i køkkenhaven. Det er ret hyggeligt, og ikke mindst lærerigt… så man kan vel godt kalde det dobbelt udnyttelse af tiden😉

For tiden hører jeg podcasts af psykologen Birgitte Sølvstein. Jeg har altid interesseret mig for hjernens snørklede gange. Tilbage i 90´erne læste jeg psykologi på aftenskole, ved siden af studierne, og senere slugte jeg den ene bog efter den anden om positiv psykologi og arbejdspsykolog… interessen hænger åbenbart ved.

Når det skal være lidt mere “let”, lytter jeg til alt hvad jeg kan komme i nærheden af, der handler om haven.

De næste podcast, som jeg har planer om at kaste mig over, er fra Sustaindaily, og handler om bæredygtighed.

Ja, der er rigeligt at tage af… men det er jo kun godt, nu hvor det er blevet tid til at lue haven igen🤣

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “Strik og podcasts

  1. Podcasts er jeg også stor afhænger af, men desværre har jeg fundet lidt for mange, jeg gerne vil høre. Det kan virke lidt stressende nogen gang når man ikke når at lytte på alle nye afsnit! Hvor sjovt at du også synes at det er spændende med positiv psykologi! Jeg har været til heldagskursus ved et par tilfælde ved Henrik Lesley (https://www.henrikleslye.dk/) og sat fuldstændig tryllebundet fra start til slut. Det er SÅ spændende!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *