Kan man kalde det en salat? Måske ikke i traditionel forstand. Men det er grøntsager, det er sundt og det smager himmelsk, så jeg vælger at se igennem fingre med det ;0)
Ingredienser:
300 g gulerødder
1 fennikel
2 rødløg
1 håndfuld græskarkerner
2 spsk honing
2 spsk olivenolie
Gulerødder i stænger, rødløg i både, fennikel i både og græskarkerner, krydret med spidskommen, salt og peber – nå ja, og så et splat olivenolie og honning. Bagt i ovnen til grøntsagerne er gyldne… What’s not to like? 🙂
Hej Nana. Du har ret! Det er skønt med et større udvalg, som giver os mulighed for at lave spændende retter 🙂
Ja Anja, det er utroligt, hvad det gør ved smagen, at grøntsagerne får en tur i ovnen 🙂
Uhm, det ser lækkert ud! Elsker fennikel OG bagte grøntsager 🙂
Uh, jeg elsker grøntsager! Det har jeg altid gjort, og jeg nyder at det er blevet moderne at spise grøntsager. Det har hjulpet på udvalget, både i butikker og på restauranter 🙂 Din utraditionelle salat ser super lækker ud. Den skal jeg snart prøve!
God søndag til dig, Pia!
Kh Nana