Sådan gik det med nytårsforsæt #5

Godt hjulpet på vej af den fantastiske dejlige maj måned, vi har haft, er det gået rigtig godt med mit forsæt for maj, om at få godt gang i køkkenhaven.

Vi har allerede høstet babyspinat flere gange, tomatplanterne står med de fine små gule blomster, der gerne skulle forvandle sig til velsmagende tomater hen over sommeren. Det er en fornøjelse at smutte ud efter salaten i bare tæer.  Ærterne og rødbederne skyder til vejrs, så eneste minus er, at kartoflerne stadig lader vente på sig. Jeg er lidt bekymret for, om de fik lov til at ligge og vente lidt for længe inden jeg fik dem i jorden, så jeg var godt klar over, at det var et sats. De får lige lidt mere tid og kærlig omsorg, inden jeg opgiver, og så må jeg lige prøve at oppe mig lidt mere til næste år :O)

Jeg er overrasket over, hvor lidt tid der går med køkkenhaven. Det tog en eftermiddag, at så den til, og så går vi en runde med vandkanden hver aften, med “vente på varm vand” fra bruseren, så det er jo slet ikke slemt. Det ser ud til at det er lykkedes, at lave en køkkenhave til den dovne haveejer;0)

 

PPS: Hvis du gerne vil vide, hvorfor i alverden jeg laver nytårsforsæt i maj, så kan du læse om bagtanken og om alle de andre forsæt i kategorien Nytårsforsæt.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *