Sådan gik det med nytårsforsæt #4

Det er gået bedre end forventet med at mit forsæt om at få afleveret det grønne affald i kompostbunken i haven. Jeg har opdaget, at det går lettere, hvis man (som med så meget andet) gør det let og lækkert… Nu tænker du helt sikkert, at det er svært at finde sammenhængen mellem lækkert og kompost, ik? ;0)

Det jeg mener er, at når man skal gøre et praktisk stykke arbejde, så bliver det meget sjovere, hvis man har det rette værktøj, og ikke skal flytte noget eller lede efter noget først. I tilfældet med min kompost, så skal jeg næste hele vejen rundt om huset, for at komme fra vores dør til kompostbeholderen. Så jeg har i stedet sat et par sko ved vores terrassedør (som sidder tæt på kompostbeholderen), og kan nu lynhurtigt smutte ned med det grønne affald (indrømmet jeg er et dovendyr… men så må man jo bare arbejde med det ;0)).

Jeg kunne selvfølgelig bare have brugt en almindelig skraldespand til at samle grønt affald i køkkenet, men som jeg tidligere har nævnt, så kan jeg godt li’ at gøre lidt ekstra ud af at vælge værktøj i lækre materialer. Jeg har derfor valgt en gammel Madam Blå emaljespand. Den er rigtig fin at se på, og så har den både låg og hank, og er dermed praktisk til formålet.

Måske det kun er mig, der synes, at det er værd at bruge lidt ekstra krudt på at finde nogle lækre redskaber til praktiske opgaver i huset?

Hvis du gerne vil vide, hvorfor i alverden jeg laver et nytårsforsæt i april måned, så kan du læse mere om det her.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *