Sådan gik det med forsæt #9

Forsæt #9 handlede om at få ryddet op i skabene, fordi jeg har fundet ud af at et ryddeligt og organiseret skab kan hjælpe mig med at undgå fejlkøb.

En typisk ting, der går galt for mig, kan være køb af pasta. Poserne ligger nemlig i en kurv sammen med ris, nødder, kerner mm., hvilket gør det umuligt at husk hvad der præcis ligger i kurven, når jeg står i Netto.

Før jeg fik ryddet op i mit klædeskab, kom jeg ind imellem til at købe toppe og kjoler, der lignede noget jeg allerede havde i klædeskabet alt for meget. Det er slut nu!

Hvis man har overblik over, hvad man har og hvor det ligger, er det meget lettere at bruge noget man allerede har i stedet for at købe noget nyt – og evt. ende op med at have dobbelt up af en ting.

Jeg er ikke nået igennem alle skabene i huset endnu, men er super glad for at åbne lågen til dem, jeg har fået bugt med. Så glad, at jeg er fast besluttede på at nå igennem alle skabene – et efter et, så opgaven ikke bliver uoverskuelig 🙂

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “Sådan gik det med forsæt #9

  1. Ja Nana, det sker også her – jeg tror at det er en naturlov ;0) Men jeg synes, at jeg er blevet bedre til at bemærke når det er tid til at rydde op igen. Nok netop fordi jeg ved hvor rart det er, når der er orden i skabene 🙂

  2. Orden i skabene er så godt! Blandt andet af den årsag du nævner, men også fordi det bliver meget nemmere at finde og bruge tingene. Jeg er ret god til at rydde op i mine skabe, men der går aldrig ret lang tid før de roder helt vildt igen. Jeg må stramme op 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *