Sådan gik det med forsæt #8

Det var lige ved at skride i svinget, for skolestart og hverdagen fik dagene til at flyve alt for hurtigt afsted, men så fik jeg hjælp fra en uventet kant. Min mave begyndte at slå knuder, og jeg måtte over på en basisk kost.

Jeg savner det gode brød, men derudover har jeg ikke manglet noget, for de nye salater og grønne retter vi har prøvet af, var så umanerlig lækre. Jeg tænker faktisk tværtimod, at vi har fået mere ny og spændende mad end vi har gjort længe.

Jeg har også indført “rest-salat”. En salat bestående af rester fra køleskabet. Jeg har mest brugt den til min madpakke, for så skal der kun være til 1 person, og den er dermed genial til at få ryddet de små rester ud, der ellers kan være svære at få brugt 🙂

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “Sådan gik det med forsæt #8

  1. Hej Anja, ja, jeg undre mig lidt over, hvorfor jeg ikke har været bedre til at prøve nye opskrifter før nu 🙂

  2. Det er altså nogle super lækre og spændende salater I har fået over det seneste. Kan godt forstå du ikke “har manglet noget” 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *