Sådan gik det med forsæt #11

Det har været en spændende rejse, at indføre en kødfri dag om ugen vis Nytårsforsæt #11. Det kræver en helt ny tankegang, at finde nye ingredienser og opskrifter, og jeg indrømmer at det var lidt svært i begyndelsen, for da vi først havde fået risengrød og kødfri lasagne, var jeg allerede løbet tør for ideer.

Men man kan jo heldigvis finde meget inspiration på nettet, og vi har prøvet os frem med røde linser, plantebaseret fars og den lækreste kødfri Pizza med søde kartofler og mascarpone. Det plantebaserede kød var nemmest at indføre. Det smager godt, og kan nemt erstatter “rigtig” fars i burger, lasagne og pasta retter – endda (næsten) uden brok fra resten af familien ;0)

Men jeg har fået smag på mere… Jeg vil gerne lære flere gode kødfri opskrifter, så vi kan forsætte med kødfrie dage fremover.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *