Så lykkedes det endeligt at få styr på surdejen

Det tog flere forsøg (hvoraf et par stykker af dem endte i skraldespanden), og min familie var ved at være godt træt af at høre om surdej🙈, men nu er det endelig lykkedes mig at få styr på surdejen og bage nogle gode Ølandshvedeboller.

Cathrine Brandts surdejsalong var en kæmpe hjælp til at forstå processen, men det var da jeg læste i Grødgrisens vejledning, at hun først havde fået succes med surdejen, da hun begyndte at være lidt mere loose med alle reglerne, at det begyndte at virke for mig… de har altså ret, når de skriver, at man skal følge sine instinkter, og lære ens egen surdej at kende😉

Mit mål med hele surdejs-affæren er, at kunne bage et rugbrød, som min mave kan tåle, at jeg spiser. Surdejsbrød skulle nemlig efter sigende være lettere at arbejde med for tarmene.. det bliver spændende at se, om det lykkedes 😊

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *