Så fik jeg endelig mit figentræ

Lige siden jeg så Camilla Plum plukke en figen fra et træ i sin haven, imens hun fortalte om, hvor let det er at få dem til at vokse i Danmark, har figentræet stået på min ønskeseddel.

I søndags var vi på visit hos mine forældre, og da de bor tæt på en stor og flot planteskole, var det oplagt at vende ind forbi – bare lige for at lade sig inspirere lidt ;0)

Inde midt blandt blommetræer, stikkelsbærbuske og hindbærbuske stod dette smukke figentræ og kaldte på mig. Jeg besluttede mig for at afprøve, om jeg mon kan få sådan en fætter til at gro så godt, at vi kan høste vores egne figner i fremtiden. Den flinke gartner fortalte, at vi måske kan være heldig at finde en enkelt figen eller to på træet allerede til næste sommer, så nu venter vi blot i spænding ;0)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “Så fik jeg endelig mit figentræ

  1. Hej Laila
    Dejligt at høre at andre også har fine træer – og lad mig endelig vide, hvordan det går med høsten! Jeg har stadig ikke helt styr på, hvor den bedste placering i vores have er. Jeg tænker at det får indflydelse på successen, så jeg vil tage mig god tid 🙂

  2. Tillykke med træet:0)
    Vi har et figentræ,har haft det i nogle år.
    Træet vokser fint og er blevet stort,men har (måske pga våde somre)ikke givet så mange frugter.
    Denne sommer er det til gengældt fyldt med frugter,så det er vi lidt spændte på:0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *