Så blev der alligevel lidt til fryseren

Vores brombærbusk giver allerede i år en rigtig pæn mængde bær.

Jeg er fascineret af den måde man kan styre naturen på… og så bare slet ikke alligevel ;0) Det jeg mener er, at man kan så, passe og pleje en plante, men der er ingen garanti for, om der kommer noget ud af alle anstrengelserne.

Ind imellem går det galt, og så er man næsten klar til at opgive (det er vores blåbærbuske et godt eksempel på… men vi bevarer håbet om, at de kommer igen næste år), og andre gange kommer man hjem efter en weekendtur, og finder køkke haven i fuld flor.

I sidste uge skrev jeg, at der nok ikke blev bær til fryseren allerede i år (og den kommentar fortæller nok rigtig meget om, hvor ny jeg er i køkkenhaven), men nu begynder brombær og hindbær for alvor at titte frem dernede, og jeg kan komme en lille håndfuld bær i fryseren hver anden dag… Det lover godt for min morgensmoothies til vinter, og det lover endnu bedre for næste sæson, når planterne skyder nye skud, så der kommer endnu flere bærbuske o haven :0)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “Så blev der alligevel lidt til fryseren

  1. Hej Nana
    Ja, de er plantet i surbundsjord. Jeg tror måske, at jeg fik plantet sort nr. 2 for sent, eller også er planterne for små. Indtil videre har jeg set 3-4 blåbær, men de når at forsvinde inden de er modne (måske fuglene spiser dem?). Men det er da et godt tegn, og giver håb for bedre succes næste år ;0)

  2. Det er sådan en luksus at kunne plukke bær i haven. Dejligt at det lykkes for dig!
    Jeg kan ikke finde et sted hvor du har skrevet om blåbærbuskene (og det har du måske ikke 😉 ), men jeg må lige kloge mig og spørge om I har sat dem i surbund? Sådan vil de nemlig gerne plantes 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *