Parkeret i sofaen – og tæt på vanvid…

Jeg er blevet udstyret med et sæt krykker og en indbundet fod, der gør min hverdag temmelig besværlig de næste par uger :0/ Jeg vred om på min fod, og endte med et brud på knoglen – Det er rigtig øv!

Min første tanke var, at det da ikke var så slemt med sådan et sæt stylter (hvilket tydeligt viser, at jeg har meget lidt erfaring med krykker!). Første gang jeg stod i køkkenet og kiggede på det glas vand, jeg gerne ville have med hen til sofaen, gik virkeligheden op for mig… suk!

Det er virkeligt svært at holde sig i ro for en, der er vant til at tage fat og være i gang, og jeg er indimellem ved at blive vanvittig. Det føles helt forkert bare at se på, imens familien står for “den daglige drift”, uden at jeg kan hjælpe til. Men der er jo ikke andet at gøre, end at minde mig selv om at det heldigvis kun er midlertidig, og få det bedste ud af dagene.

Det prøver jeg så at gøre i selskab med de mange afsnit af Matador og den striktrøje, som jeg er igang med at strikke. Jeg har også fået gang i hækelnålen igen, for at kunne veksle lidt i de ensformige bevægelser – og for at kunne endeligt af få hæklet det net, som jeg gerne vil bruge til indkøb af grøntsager og frugt – så lidt godt kommer der da ud af det 🙂

Hvis du har et godt tip til, hvad man kan lave i sofaen, imens man holder benet i ro, så tager jeg imod med kyshånd!

Ps. Jeg har nu fundet en rute – jeg kan flytte glasset med vand fra køkkenbordet til en skammel, og derfra videre til tvbordet, og så op til højre side af vindueskarmen, for til sidst af flytte den til venstre hjørne af vindueskarmen – hvorfra jeg kan nå det fra sofaen…

Hvor der er vilje (og humor), er der vej ;0)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

8 thoughts on “Parkeret i sofaen – og tæt på vanvid…

 1. Taj Anja! Ja, det er heldigvis opmuntrende at se, at al den ekstra tid i sofaen virkelig kan ses på mængden af garnnøgler 🙂

 2. Åh, hvor uheldigt!
  Det er ganske skrækkeligt at være sat ud af spillet på den måde!
  Jeg ønsker dig en rigtig god bedring, må du få hæklet og strikket mange dejlige ting 🙂

 3. Hej Birgit. Tak for tippet 🙂 Vi har desværre ikke en kontorstol herhjemme, men på arbejde bruger jeg den gerne… selv om de kigger lidt, når man ankommer til frokostrummet på det rullende materiel ;0)

 4. Tak Nana. Ja, de gør det rigtig godt 🙂 jeg vil helt sikkert gerne vise nettet, når det er blevet færdig!

 5. Hej – Et tip jeg selv fik på skadestuen, du kommer bedre rundt på en kontorstol du kan skubbe med det raske ben, og stå ved køkkenbordet på det raske ben og det andet på knæ på stolen, jeg følte mig ikke så `låst` fast på et sted.
  God bedring til dig.

 6. God bedring til deg. Det er ikke gøy og ikke kunne bevege seg fritt, men heldigvis vil du komme deg på beina igjen etter en stund. Om du blir lei av strikk og serier på ipad/TV anbefaler jeg appen Wordbrain hvor du skal finne frem til ord. Den bruker jeg når jeg har lange og kjedelige pauser på jobb.

 7. God bedring! Godt du har familien til at klare det hele – selv om det er træls at du ikke kan være med 🙂 Det lyder som et godt net du er ved at strikke! Måske viser du det når det er færdigt …?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *