Opskriften på klassiske karklude

Jeg har strikket karklude i forskellige udgaver, men jeg vender altid tilbage til de klassiske ribstrikkede. Måske er det fordi jeg bare synes, at de ligger bedst i hånden, eller også er det fordi jeg bare er vild med den gamle klassiker.

Størrelsen på en karklud er en smagssag, og det er jo en af fordelene ved selv at strikke dem, at man selv kan regulere målene. Min yndlingskarklud strikkes på pind 4-5 af bomuldsgarn i den aktuelle yndlingsfarve, og består af 64 masker i bredden (2 ret/2 vrang) og 75 rækker/pinde opad.

Det er både et fantastisk begynder strikkeprojekt, og et hurtigt jeg-er-blevet-træt-af-at-strikke-på-min-trøje-og-mangler-et-lille-lyn-projekt 🙂

Måske det var en ide til en værtindegave eller en pakkekalendergave her i december? Jeg ville i hvert fald selv blive glad for dem 🙂

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “Opskriften på klassiske karklude

  1. Den ser også ualmindelig lækker ud, din karklud.
    Jeg bruger også karklude som værtindegaver til veninder og familie, som ikke hækler eller strikker selv, og har kun oplevet at modtageren bliver glad for dem 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *