Om lidt er det slut

Huskøb, hjemmestrikkede sokker (mere om dem senere), syltede rødbeder, Zero Waste, loppemarkeder, koncerter, Street Food, højbede, hjemmelavede hudplejeprodukter, Vesterhavet, gensyn med gamle venner og nye bekendtskaber… 2017 har budt på mange nye og spændende ting i mit liv, og jeg sætter hver og en op på kaminhylden og drysser lidt glimmer på ;0)

I 2017 har jeg taget nogle store skridt hen imod det liv, som jeg altid har drømt om at leve, og det føles fantastisk… det var måske også på tide, for jeg fylder 40 til næste år ;0)

I min reol står en bog med titlen “Når jeg bliver 40 vil jeg være smuk, rig, lykkelig… og yngre”. Det er en morsom beretning om, hvor forskelligt folk vælger at takle 40 års-krisen gennem enten garagebyggeri, skilsmisse, botox, sex med den forkerte, en baby eller en ny karriere, set igennem øjnene på den 39-årige forfatter Gunilla. Der er tankevækkende paralleller at drage mod omgangskredsen, og en befriende bekræftelse af, at alt det uperfekte, der ikke lige var med i den oprindelige plan, er det vi kalder “livet”. Det er nok efterhånden 10 år siden jeg læste den for første gang, og her på dørtærsklen til de 40, er det vel på sin plads at læse den igen :0)

Jeg har flere gange hørt kloge kvinders ord om, at hvor 30’erne er fyldt med børn og forventninger (til mænd, børn, karriere, fritid og omgivelserne), så er 40’erne fyldt med en ro og en selvindsigt, der gør den nemmere at være tro mod sig selv og sine drømme.

Jeg vælger at tro på, at de taler sandt… ;0)

Om lidt er 2017 slut! I sekundere derefter starter 2018, som på tegnebrættet tegner sig til at blive endnu mere interessant og lærerigt end 2017. Jeg glæder mig! Jeg glæder mig til at flytte ind i vores nye hus, og bruge en masse krudt på at skabe nogle originale og personlige rammer for vores lille familie. Jeg glæder mig til endelig at få lavet min køkkenhave og fylde viktualierummet med sylteglas. Jeg glæde mig til at besøge flere smukke hjørner og afkroge af vores smukke land sammen med min dejlige kæreste. Jeg glæder mig til at lave spændende kreative projekter sammen med resten af familien i værkstedet. Jeg glæder mig til alt det uperfekte… og så glæder jeg mig til at skrive om stort og småt her på Stay Simple i håbet om, at I forsat har lyst til at læse med…

Rigtig godt nytår til jer alle, vi ses i 2018 :0)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

4 thoughts on “Om lidt er det slut

  1. ? jeg nyder at læse med, du har en dejlig måde at skrive på. Og glæd dig roligt til 40’erne ?
    Godt nytår ✨

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *