Om den dag jeg besøgte Maude i Ribe

Allerede ved indgangen kan man mærke stemningen af Maude. Vintage kjolen på den gamle bøjle, lertøjskrukken med forårsløg og lys giver et lille hint om, hvad der venter indenfor i de små rum og skæve rum.

Jeg har forvildet mig ned ad en af de små hyggelige brolagte sidegader til gågaden i Ribe, nemlig Dagmarsgade. I Dagmarsgade kan man besøge “Maude” – den skønneste lille butik med retro og vintage, som naturligvis skal med i min Loppeguide. Det er en af min yndlingsbutikker i den gamle smukke by, fordi den emmer af stemning og er den fyldt med smukke gamle ting, der er svære at modstå ;O)

Når nu du alligevel er i Ribe, skal du bevæge dig ned ad de brolagte skæve sidegader til gågaden, og for en stund tage tilbage til dengang verden bestod af skæve gamle bindingsværkshuse, med gadespejle i vinduerne og stokroser foran husene. Der er mange af dem, og de er alle forskellige og utrolig hyggelige.

Du finder Maude på Dagmarsgade 9, 6760 Ribe

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “Om den dag jeg besøgte Maude i Ribe

  1. Butikken ser også ualmindelig skøn ud 🙂
    Den er skrevet bag øret, til en dag, jeg kommer til Ribe 🙂
    Tak for tip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *