Nytårsforsæt #9

September… lavthængende solstråler, klare gyldne farver i naturen, og en god undskyldning for at forkæle familien med varm kakao toppet med lækker flødeskum – jeg elsker efteråret!

Men efterår betyder også regnvåde eftermiddage, og dem vil jeg udnytte….

Ryd op, smid til genbrug og sælg!

Mit forsæt for september går ud på at få ryddet op i skabene. Jeg har stadig (mere end) et par skabe, som ikke er blevet organiseret rigtigt, siden vi flyttede ind i februar.

Det er skam ikke fordi, at jeg en krakilsk oprydningstyran, der ikke kan tåle rod i krogene. Jeg har bare opdaget, at jo færre ting vi har, jo lettere er det at overskue, hvilke ting vi allerede har, der kan bruges i stedet for at købe nyt – men jo, jeg nyder da også at åbne et skab, der er ryddelig, hvem gør ikke det? ;0)

De ryddeligt skabe er der for få af herhjemme, så det vil jeg se om ikke jeg kan gøre noget ved i løbet af september.

Rigtig glædeligt efterår til jer alle :0)

PPS: Hvis du gerne vil vide, hvorfor i alverden jeg laver nytårsforsæt i maj, så kan du læse om bagtanken og om alle de andre forsæt i kategorien Nytårsforsæt.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “Nytårsforsæt #9

  1. Ja Anja, du har ret i at det frigiver energi og overskud – måske fordi det bliver meget nemmere at finde ting, oh at overskue, hvad man har 🙂

  2. Åh, det lyder som et herligt forsæt!
    At få ryddet op i skabe, skuffer og kroge er noget af det bedste (og sværeste at tage sig sammen til). Men når det er gjort frigiver det ny energi på en skøn måde 🙂
    God oprydning 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *