Nytårsforsæt #6

Mit forsæt for juni skulle egentlig have været at cykle x antal kilometer, men jeg har ombestemt mig. Jeg har nemlig haft meget travlt på arbejde den sidste tid, og selv om motion altid vil være det sunde og politisk korrekte valg i sådan en situation, så vælger jeg i stedet for, at jeg langt om længe vil få læst en bog. Det er nemlig skønt at stikke af fra hverdagen en stund, og smutte ind i Jane Austens verden med hestevogne og den evige jagt efter en passende ægtemand, op på Hella Joofs kaminhylde med glimmer på, eller til en familie historie i et fjernt eksotisk land – noget jeg gør alt for sjældent.

Sidste sommer havde jeg Mofibo (nej, jeg er ikke sponsoreret!) på min mobil, og det hjalp til at jeg kunne læse samtidig med at jeg strikkede, gjorde rent, lavede mad eller gik en tur. Det var absolut et plus, når der er lidt for få timer i døgnet, at man kan lave to ting på én gang. Jeg kender også flere, der hører potcasts, og det var måske også en mulighed, men jeg har ikke fået sat mig ind i, hvordan jeg finder noget jeg vil høre endnu, så lige nu er planen at kaste mig over en god gammeldags bog.

Der står nok af dem i skabet (vi mangler stadig at finde den rette reol til vores nye stue), så det er bare at vælge mellem dem jeg allerede har læst, men gerne vil læse igen, og dem jeg stadig har en ukuelig tro på, at jeg vil få taget mig sammen til at læse en skønne dag ;0)

Den skønne dag bliver så altså nu, for jeg mangler sådan et frirum, hvor jeg kan slå hovedet fra, og lade mig føre langt væk fra vasketøjet og EU-dataforordninger – bare for en stund…

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “Nytårsforsæt #6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *