Nytårsforsæt #3

Jeg beklager meget, at dette indlæg er lidt forsinket. Jeg kom op og slås med en malerbøtte i går, som tog al min fritid (memo til mig selv – hastværk er lastværk… der var måske et potentiale til næste måneds forsæt ;O))

Nå, men her kommer denne måneds udfordring. Kan du også falde i søvn under bruseren? …eller er du også bare fan af lange varme bade, der vasker skidt og bekymringer ud af dit hår, og lader dig træde ud af bruserne som et nyt og bedre menneske? ;O)

JEG ER!! Jeg indrømmer det blankt! Det er noget af det bedste, men desværre også dyrt og et vanvittig spild af vand, som slet ikke passer med mit ønske om at leve mere bæredygtigt :O/

Mit nytårsforsæt for marts er derfor at være mere bevist om, hvor lang tid jeg bruger under bruseren. 3 minutter burde kunne gøre det, og det skal dette lille timeglas hjælpe mig med at håndhæve i hele marts måned (hvis du har nogle kontakter til vejrguderne, så send lige et ønske om flere varmegrader til dem, så man ikke går rundt og småfryser hele tiden – det vil gøre det meget lettere at overholde dette nytårsforsæt ;O)).

Hvis du er ny her på bloggen, kan du her læse hele den skøre forklaring på, hvorfor i alverden jeg laver et nytårsforsæt her i marts måned.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

4 thoughts on “Nytårsforsæt #3

  1. Griner… Ja, der er nok for mange på linjen med ønsker om flere varmegrader, så serveren er sikkert gået ned ;0)
    Også god weekend til dig!
    Pia

  2. Jeg ville virkelig gerne hjælpe, men jeg tror der er en brist i min forbindelse til vejrguderne!!! Tsk, tsk – har forsøgt at komme igennem i flere dage! 😀
    Cool mål, mht brusebadene! 🙂
    God weekend

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *