Nytårsforsæt #12

Utroligt at der allerede er gået 11 måneder! Kalenderen siger nu december, og jeg nu er nået til årets 12. og sidste forsæt!

De faste læsere så den sikkert godt kommer… mit forsæt for december kommer nemlig til at handle om at gøre vores jul så bæredygtig som mulig, uden at gå på kompromis med traditionerne.

Bare rolig… Jeg er ikke ude i at afskaffe gaverne, juletræet eller skifte kalkunen ud med selleribøffer. Vi skal bare justere lidt hist og her, hvor det kan mærkes, men ikke bemærkes. Jeg er allerede godt på vej, med juletræetGaveindpakningen og tanker om hvordan vi kan spare på strømmen her i julen.

Det kræver fokus at ændre sine vaner, og nok specielt vedr. julen, da den netop er fyldt med “plejer”. Det kræver nytænkning og kreativt, at gøre traditionerne mere bæredygtig, og ironisk nok er der rigtig meget inspiration at hente i den gode gammeldags jul ;0)

Kunne du finde på at gøre din jul mere bæredygtig?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “Nytårsforsæt #12

  1. Hej Anja
    Jeg holder stædigt fast i at mange bække små også hjælper, så selv de mindste bæredygtige tiltag hjælper også 🙂 Jeg er også rigtig spændt på at se reaktionerne på viskestykkerne ved vores juleaften 🙂

  2. Jeg synes det er så godt med den øgede fokus på bæredygtighed generelt, og julen kan der helt sikkert “spares” på. Jeg skal holde jul ude i år, derfor er størstedelen af arrangementet ude af min hænder, men gaverne og indpakningen kan jeg selv bestemme. Jeg har besluttet at prøve med din idé med viskestykker og stofbleer som indpakning. Spændt på reaktionerne 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *