Nytårsforsæt #10

Jeg har fundet ud af, at det at få en smuk have kræver planlægning og forberedelser. For eksempel elsker jeg, når de skønne forårsblomster, som tulipaner, krokus og også anemonerne springer ud, og sætter kulør på en brun og trist have.

Jeg vil gerne kunne plukke en buket til min vindueskarm, og “låne” blomster til krukken foran hoveddøren fra haven, ligesom Anja gør hvert år. Hvilket er så oplagt en genistreg, at jeg undrer mig over, at jeg ikke havde hørt om det før (…og irriterer mig lidt over at jeg ikke har tænkt tanken selv ;0).

Men hvis det skal kunne lykkedes, så skal jeg have nogle løg i jorden her i efteråret. Den lille detalje er jeg slem til at udskyde til det er for sent – men ikke i år!

Min forsæt for oktober er derfor at få lagt løg, så jeg kan glæde mig til et farvefyldt forår 🙂

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “Nytårsforsæt #10

  1. Griner, det vil også kunne ske for mig, Anja 🙂 Men blomster er nu engang altid en positiv overraskelse, så pyt med det!

  2. At “låne” er nemlig genialt. Jeg må med skam melde at ideen heller ikke er min, men én jeg læste om for mange år siden. Måske var det Anne Just, som skrev om at “låne”, men jeg er ikke sikker 🙂
    Især låner jeg Vintergækker, både med ind i stuen og til krukker i haven. Efter lån returneres løgene til bedene, helst steder, hvor de ikke vokser i forvejen. På den måde har jeg efterhånden fået rigtig mange Vintergækker.

    Rigtig god fornøjelse med løgene, til foråret kan man blive noget så herligt overrasket (jeg glemmer ihvertfald ofte, hvor jeg har sat hvad) 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *