Nu må det gerne blive koldt..

Jeg er nemlig blevet færdig med min dejlige varme uldtrøje, og er dermed klar til vinterens kommen ;O) Denne gang har jeg ikke strikket efter en egentlig opskrift, og det har betydet, at der er blevet trævlet op en hel del gange, men det var det hele værd, for nu sidder den som jeg gerne ville have det.

Meeen jeg skal da ærligt indrømme, at der var tidspunkter, hvor jeg havde lyst til at smide hele garnfilterklumpen ud af vinduet. I sådanne øjeblikke kunne jeg høre min søsters stemme for mit indre øre. Jeg er nemlig en gang komme til at sige til hende, at hvis man ikke er tilfreds, så skal man trævle op og prøve igen, for ellers bliver man ikke rigtig glad for det endelige resultat – så nu holder vi hinanden oppe på at det skal gøres rigtigt ;O)

Det er super sjovt at forvandle en garnnøgle til en trøje, så hvis du har lyst til at hoppe ud i det, kan du finde opskriften på en lignende striktrøje her.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “Nu må det gerne blive koldt..

  1. Takker – Ja, nogle gang hjælper det at vente en dag eller to, til den værste irritation har lagt sig 🙂

  2. Hvor ser den skøn ud! Fin detalje med bærestykket!
    Og du har fuldstændig ret, man kan lige så godt bide i det sure æble og trevle op! Ellers ender den bare i bunken over ubrugt tøj 🙂 Men temmelig frustrerende er det undervejs 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *