Når tingene ikke går efter planen

Dårlig timing!… Det må være den korrekte formulering på starten af februar. Den 1. februar fik vi nøglen til vores nye hus, og det var jo noget vi glædede os vildt til, men den 31. januar måtte jeg gå i seng med feber. De efterfølgende dage kæmpede jeg mig igennem på feberdæmpende medicin, men til sidst måtte jeg (ligesom en stor del af resten af Danmarks befolkning) lægge mig i sengen med influenza – i en hel uge!!!!

Jeg skal lige love for, at frustrationen var stor! Der lå jeg, midt i flytterod, uden at kunne gøre noget som helst fornuftigt – faretruende tæt på at blive vanvittig!

Nu er jeg heldigvis kommet på højkant igen… om end ikke helt rask, så i det mindste funktionsdygtig nok til at få lavet lidt :0| Vi har fået afleveret lejeboligen, og har de sidste par dage kunne koncentrere os om at få vores nye hjem til at fungere. Det er sjovt, men også hårdt arbejde, og vi har fået slået fast med syvtommersøm, at jeg aldrig skal købe et håndværker tilbud. Jeg er utrolig stor fan af orden, og dur slet ikke til ikke at vide, hvor jeg kan finde mine ting ;0)

I dag valgte vi så at tage en pause fra rengøring, malerarbejde og oprydning, og kørte ud til Vesterhavet for at blive blæst igennem. Turen gik til Hvide Sande, hvor man kan gå ud ad en lang tange, og få fornemmelsen af at stå midt på havet. Traditionen tro slog bølgerne op  mellem de kæmpe store sten, og gav os et let brusebad ;0)

Det er netop en af de ting, vi elsker ved det sted – at blive mindet om, at uanset hvor meget orden og system vi laver, så kan vi ikke styre verden omkring os… bølgerne bestemmer selv, hvor høje de vil være, og en influenza kan slå en omkuld på det absolutte dårligste tidspunkt, men efter enhver storm vender stilheden og hverdagen tilbage igen…

Jeg glæder mig til hverdagen, til den første kop kaffe i forårssolen på terrassen… og til at få tid og overskud til at skrive her på bloggen igen :0)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

6 thoughts on “Når tingene ikke går efter planen

  1. Stort tillykke med det nye hus 🙂
    Ærgerlig du kom lidt sidelæns ind i det hele, men sygdom kan ingen desværre holde for. Rigtig god bedring.
    – Og sikke et dejlig billede! Hvide Sande er vidunderlig, Jeg elsker den lille by.
    God mandag til dig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *