Mit første besøg i en åben have

I weekenden tog vi for allerførste gang på besøg i en åben have. Vi havde ved et tilfælde set et opslag på Facebook, om en åben have i Spandet, og da vi var i nærheden, besluttede vi at tage derhen. Vi anede ikke, hvad vi gik ind til, men vi fandt hurtigt ud af, at det slet ikke var så farligt ;0)

Den søde dame, der ejer haven, tog pænt imod os, og guidede os rundt imellem Hosta, rododendron og tusindvis af andre planter. Det blev til en hyggelig snak om de forskellige blomster og træer, og turen sluttede af i hendes mini gartneri, hvor vi kunne købe de planter vi var faldet for på turen rundt i haven.

Det var en super god oplevelse, og vi skal helt sikkert derud igen og se, hvordan haven udvikler sig hen over sommeren.

Jeg har bestemt også fået mod på, at besøge flere haver rundt om i landet i håbet om at finde nogle flotte køkkenhaver derude, som jeg kan lade mig inspirere af 🙂

Hvis du (ligesom mig) også har gået rundt og haft lyst til at besøge åbne haver, men bare aldrig har fået gjort noget ved det, så kan jeg bestemt anbefale dig at gøre alvor af det, for det er som sagt ret hyggeligt… så se bare at komme afsted!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *