Mit år med 12 nytårsforsæt

Året lakker mod enden, og jeg kan nu se tilbage på de 12 nytårsforsæt, som jeg sidste år lovede at udsætte mig selv og min stakkels familie for. Det hat været en sjov måde at udfordre mig selv på, og det har bestemt været med til at rykke mig. Det har også gjort, at jeg har fået fulgt nogle projekter til dørs, som jeg sikkert ikke var nået i mål med ellers.

Jeg har blandt andet haft normale forsæt om at spise mindre kød, gå flere skridt og at læse flere bøger. Men jeg har også haft mere utraditionelle forsæt om et kompostere og at tage kortere bade.

Blandt mine yndlingsforsæt er den med oprydning i skuffer og skabe, for det gør vores hverdag SÅ meget nemmere, og også den med at minimere mængden af plastik herhjemme. Det er nemlig meget skønnere at arbejde med naturlige produkter, end med dem af plastik.

Mit forsæt for december handlede om at gøre jule mere bæredygtig. Jeg kan godt mærke, at min tankegang er ændret, og at der var meget mere fokus på at undgå spild, men der er stadig flere ting at tage fat på. Min bæredygtige gaveindpakning blev velmodtaget, og jeg er sikker på, at der ikke bliver indkøbt flere ruller med indpakningspapir herhjemme. Juletræet i stuen blev et traditionelt juletræ, til gengæld står der et lille træ i potte ved vores hoveddør, og det skal plantes ud i haven og genbruges til næste år.. som sagt, der flere vaner at ændre, så der skal nok komme flere indlæg med bæredygtig jul i 2019 ;O)

Hvis du vil læse mere om mine nytårsforsæt, finder du dem alle under kategorien Nytårsforsæt, og her kan du også læse om, hvorfor jeg valgte at have 12 nytårsforsæt frem for et traditionel forsæt pr. 1. januar.

Hvem ved… måske du kunne blive inspireret til selv at lave et eller flere nytårsforsæt for 2019 ;0)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

One thought on “Mit år med 12 nytårsforsæt

  1. Håber du har haft en glædelig jul, Pia – og samtidig ønskes du et rigtig godt nytår.
    Jeg glæder mig til at følge med her hos dig i 2019 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *