
Jeg er blevet helt tosset med de her glutenfri cookies – og det kræver bestemt heller ikke megen overtalelse, at få resten af familien til at sætte tænderne i dem :O) Der er meget mindre sukker i, end i de traditionelle cookies, men til gengæld er de fyldt med smag – og det er jo ikke just en dårlig handel, vel ?
Ingredienser til 8-10 cookies
100g Brun farin
100g Blødt smør
150g Boghvedemel (man kan også bruge hvedemel)
1 Æg
1 tsk Bagepulver
1 tsk Vanilje
1 tsk Kardemomme
1 tsk Kanel
½ tsk Salt
50 g hakkede mandler eller hasselnødder
100 g hakket mørkt chokolade
Alle ingredienserne blandes godt sammen i en skål, og fordeles derefter med en ske på en bageplade. Da der ikke er lige så meget sukker i, som i de traditionelle cookies, flyder de ikke så nemt ud, så de må max være 1 cm høje. Bage dem i 10-12 minutter ved 175 grader. Hold godt øje med at de ikke bliver sorte i kanterne.
De er lidt skrøbelige, når de kommer ud af ovnen, men hvis det lykkedes at holde fingrene fra dem indtil de er kølet helt af, er de hele ventetiden værd ;O)