Min nye gamle vasketøjskurv

Min nabo må tro, at jeg er blevet tosset – eller blot lettere hysterisk, for det tog en grundig rengøring med en tandbørste midt på terrassen, at få den gamle vasketøjskurv vasket ren (Jeg er ikke hysterisk med nullermænd, jeg kan bare bedst li’ vores egne ;O).

Jeg havde længe ønsket mig en gammel flettet vasketøjskurv. De er flotte, og så oser de af sommerhus, og det er netop sommerhusstemningen, jeg prøver at ramme i vores soveværelse – det er et forsøg på at narre min hjerne til at tro, at jeg altid vågner op i et sommerhus… det lykkedes næsten ;O) 

Nå men tilbage til tandbørsten… Nogle gange er det godt, at man ikke ved, hvor meget arbejde der er i at få gamle genbrugsfund fikset og flotte igen, når man køber dem. En flettet kurv har altså virkelig mange kringelkroge!

Det lykkedes at komme ind i dem alle, og kurven står nu og spreder sommerhusstemning i soveværelset.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *