Min første rabarbercrumble

Indtil nu har mit bekendtskab med rabarber været at bruge dem som paraplyer ;0) Det gjorde min søster og jeg nemlig, da vi legede i farmors have som børn. Men nede bagerst i vores have, gemt bag en stor busk, fandt vi for nyligt rabarber, og de skulle da bruges til noget.

Det skulle efter sigende være vanvittig let at lave en rabarbercrumble, så jeg tog rabarberne under armen og gik i køkkenet. Jeg søgte en opskrift på Google, og fandt hurtigt en på Valdemarsro.dk, . Hendes opskrifter plejer altid at være gode, og så var det bare om at komme i sving. I stedet for at serverer kagen med ren flødeskum eller cremefraiche, valgte jeg at piske fløden med lidt sukker, og derefter tilføje lidt A38. Det giver den skønneste syrligt søde smag, som man bare ikke kan få nok af.

Det var super let! Og det er bestemt ikke sidste gang, at vi laver det. En af mine (mere køkkenferme) veninder foreslog at prøve samme opskrift med æbler i stedet for rabarber, og da det ser ud til at vi får en god æblehøst i år, er ideen hermed skrevet bag øret ;0)

Gad vide, om der findes flere versioner?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *