Mere retro julepynt

Jeg var for nylig i en rigtig hyggelig butik… to etager fylde med julepynt. De havde bogstaveligtalt alt hvad Gertrud Sand kunne ønske sig at tilføje til den store kasse med julepynt ;0) Jeg indrømmer, at der var mange smukke ting, men jeg syntes, at det alt sammen manglede sjæl og personlighed. Jeg fandt ud af, at jeg meget hellere vil have nogle gamle trænisser fra 70’erne med små skrammer stående i julemåneden. Måske er det bare fordi jeg kan huske dem fra min barndoms jul, men det gør ikke noget, for julen handler også om traditioner og minder, ik? Jeg gad nok vide, om jeg er den eneste der har det sådan…

Jeg har nydt at lede markeder og genbrugsbutikker igennem for at finde mere retro julepynt, og det gave pote, for jeg har fundet flere gamle nostalgiske nisser. Drømmen er en dag at falde over nogle gamle svenske nisser i træ – dem er der ikke så mange af herude vest på, men måske en dag turen går øst over, og hvem ved hvad man så kan finde ;0)

Glædelig jul til jer alle…

 

Læs også om retro julepynt her:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

3 thoughts on “Mere retro julepynt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *