Madpakke challenge

Selv om jeg har de bedste intentioner om at lave en sund og spændende madpakke, så må jeg bare erkende, at madpakke alt for ofte byder på den samme rugbrødsmad med tilhørende gulerødder. Det er der for så vidt ikke noget i vejen med, meeeen det er bare enormt kedeligt i længden. Jeg ville da meget heller kunne se frem til en mindre kulinarisk oplevelse (okay, mindre kan da nok også gøre det ;O)), når jeg sætter mig i personalerummet, men det er bare nemt med den sædvanlige menu. Jeg ved, at jeg bliver mæt, og at jeg ikke falder i søvn hen over skrivebordet fordi jeg har spist for meget – men alligevel skal det altså lidt forandring på banen.

Jeg har derfor givet mig selv en ny udfordring. Jeg skal i de næste 2 uger skifte min normale firkantet (rugbrødsvenlige) madkasse ud med et patentglas. Tanken er, at det bliver en anelse besværligt, at få en ostemad ned i sådan en fætter, uden at det bliver meget synligt, at jeg er faldet tilbage i de gamle vaner :Ol

Det kommer til at kræve lidt nytænkning, men det behøver ikke blive besværligt, hvis jeg bare lige gør lidt forarbejde. Min plan er, at sørge for at jeg har salat til bunden (gerne rester fra aftensmaden), kødflyd (f.eks. tun, kylling eller rester fra aftensmaden), brød og dressing hjemme. Så bude det kunne lade sig gøre, ik?

Ideen fik jeg fra Ann-Christine, der har lavet de lækreste Kop Nudler . Tænk hvis man kunne se frem til sådan en lækker frokost hver dag… mums!

Det kan jeg så i de næste 2 uger i hvert fald (hvis alt går vel ;O)). Vil du være med?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *