Mad der holder

Stadig bundet til sofaen er jeg virkelig udfordret på mit behov for at bruge min tid fornuftigt! Jeg vil gerne få noget fra hånden og sætte flueben, men det er jo begrænset, hvad man kan udrette fra sofaen :0|

Heldigvis fandt jeg en programserie med Camilla Plum på DR.dk, hvor hun viser og fortæller om, hvordan man sylter og konserverer madvarer og afgrøder fra haven, så de kan holde langt ind i vinteren. Jeg kan rigtig godt lide hendes afslappede måde, at lære de gamle dyder fra sig på. Det er uhøjtideligt og nemt at gå til, og det gør at man godt tør kaste sig ud i det, selv om man er en uerfaren nybegynder.

Hvis du også gerne vil høre nogle af de mange gode fif, hun ryster ud af ærmet, som fx. at du skal bruge en stor gryde, når du laver marmelade, eller at peberrod er konserverende, så kan du se programmerne her.

Selv om jeg ikke rigtigt får noget fra hånden, så hygger jeg mig med at få ny brugbar viden og at strikke imens jeg ser programmerne, og det hjælper lidt på frustrationerne.

Ha’ en rigtig hyggelig og aktiv weekende derude 🙂

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “Mad der holder

  1. Hej Anja.
    Ja, “mangel på sirlighed” er en perfekt måde at beskrive det på! Det gør, at man godt tør kaste sig ud i nye køkkenprojekter, og viser at det skal være sjovt at stå i køkkenet… og så husker hun de der små husmodertips, der gør det hele lidt lettere og mere overskueligt 🙂

  2. Ej, det er da også belastende for dig, kan godt forstå du nærmer dig frustrationspunktet!

    Men hurra for Camilla Plum, hende kan jeg også rigtig godt lide. Helt afslappet og en total mangel på “sirlighed” og snorlige kanter, det kan jeg godt lide 😀 Og så er det altid godt at lære nyt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *