Må man tage strikketøjet med i byen?

Det kan, ironisk nok, være svært at være tålmodig når man strikker. Planlægningen og processen er skam sjov nok, men forventningens glæde er nok det bedste af det hele – nå ja, ud over tilfredsheden ved at være kommet nogenlunde fornuftigt i mål med et projekt ;O) Det bliver mere og mere svært at lægge projektet fra sig, i takt med at det tager form, og man benytter hver en lejlighed til lige at nappe en pind til (hvem sagde afhængighed? ;O)).

Jeg er personligt meget glad for at det er blevet in at strikke igen, for det gør det mere legalt at tage strikketøjet med i byen, og jeg oplever, at jeg ikke længere er alene, når jeg sniger pinde og garn med til hyggeaftener hos veninderne eller når jeg bliver ”parkeret” imens børnene udøver diverse fritidsaktiviteter. Men i guder hvor kunne frustrationen blive stor, når jeg lige sad og manglede en saks, en nål eller et målebånd – okay, jeg indrømmer afhængigheden ;O). Derfor har jeg nu altid en lille pung med i tasken, når strikketøjet skal luftes, og for nylig fandt jeg inspiration til en ny model på Annes blog. Pungen er super hurtig at strikke, da den strikkes på pind 8. Jeg har valgt at give den et mønstret for, men det kan man jo undlade, hvis pungen skal bruges til store ting. Stoffet til foret er fra en gammel skjorte, som egentlig skulle smides ud, men som nu har fået nyt liv.

Min lille mini taske indeholder bl.a. målebånd, en lille mini saks (den er kun 5 cm lang), sikkerhedsnåle i alle størrelser til masker der hviler, små ringe til afmærkning og nål med stort øje til garn, men der er også plads en enkelt garnnøgle og ekstra pinde til udskiftning på min rundpind.

Nu mangler jeg bare inspiration til en taske, som kan indeholde både striktøj og den lille pung ;O)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *