Loppeguiden drager mod syd

Foråret er endeligt kommet, og de skønne solskinsdage med høj til himlen og fuglefløjt inviterer til ture til vandet… måske endda ture i sommerhus med familien og venner, i nogle af helligdagene… hvis man er heldig 🙂

Hvis du er en af de heldige, der skal tilbringe nogle af helligdagene i et sommerhus i nærheden af Blåvand, så kommer du måske i nærheden af Vrøgum. Vrøgum er en lille by nord for Oksbøl, og her finder duVrøgum Lopper. En rigtig fin butik, med et spændende udvalg af blandt andet Madam blå serien i alle farver, teaktræ og gamle kaffe og kagedåser.

Når jeg vurderer om en butik skal med i min loppeguide, så vælger jeg ud fra, om det er en butik, som jeg kan gå på opdagelse i, om de har et udvalg der er værd at køre efter, og om jeg har lyst at besøge den igen næste gang jeg er i området – Vrøgum Lopper opfylder alle 3 kriterier, og skal dermed med i loppeguiden.

Og så gentager jeg lige igen, for en god orden skyld, at Loppeguiden ikke er sponsoreret ;0)

Du finder Vrøgum lopper på Viilsøvej 2, 6840 Oksbøl

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *