Loppeguiden besøger Brørup Marked

Anja foreslog, at Brørup marked skulle med i Loppeguiden, og da jeg var stamgæst dernede hver fredag i min sommerferie sidste år, så kan jeg da kun give hende ret.

Brørup marked startede i sin tid som et sted, hvor man handlede dyr, men i dag er der langt imellem dyrene. Til gengæld står loppestand efter loppestand nu side om side på den store plads. Det er perfekt tidsfordriv, at nyde solskinnet en fredag formiddag, med at gå på skattejagt derude. Skulle himlen blive grå, kan man gå ind i en af de mange haller, hvor de faste stande er.

En af de ting, jeg rigtig godt kan lide ved Brørup marked er, at standene er en blandede landhandel af garvede kræmmere og private personer, der har ryddet op i kælderen og på loftet. Det giver et skøn mix af spændende fund, og alletiders chance for at gøre et kup.

Vi besøgte Brørup marked i sidste uge, hvor jeg fandt de søde gamle ænder i træ på det øverste foto. Jeg har søgt efter lidt historie på nettet, men har desværre ikke fundet ud af meget. Kun at de kan være fra 70’erne. Måske er der en af jer, der kan genkende dem, og kan fortælle lidt om dem?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

3 thoughts on “Loppeguiden besøger Brørup Marked

  1. Det er lidt sjovt at tænke på, at vi kan gå lige forbi hinanden derud, uden at vide det, Anja :0) Men på den anden side oplever vi ofte, at venner og bekendte også var derude på samme tid, men stedet er så stort, at man slet ikke ser hinanden ;0)

  2. Åh, der må jeg altså også snart ud igen! Det er nemlig det helt perfekte mix af garvede kræmmere og private. Elsker stedet 🙂
    Desværre kender jeg ikke ænderne, men de ser super fine og dekorative ud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *