Lav en DIY skammel af træ på 5 minutter

Vi manglede en rå fodskammel til den udendørs lounge stol, jeg fik i fødselsdagsgave af mine forældre i foråret (ja, som den evige optimist, satser jeg stadig på, at solen og varmen kommer til Danmark, så der bliver lejlighed til at sidde på terrassen ;0)). Da jeg havde svært ved at finde en skammel jeg kunne lide, var gode råd dyre, og jeg lod mig til sidst inspirere til at lave en selv af brænde fra brændestablen og et bånd af læder fra “krea-kassen”

Egentlig havde jeg en ide om, at der skulle ligge en pude på toppen, men da mit fåreskind led en grum skæbne, den dag en A38 eksploderede over den, var det oplagt, at klippe et rundt stykke (uden A38 rester :l) af, og lægge det oven på.

Jeg er godt tilfredshed resultatet, og synes at det er fantastisk, at den er lavet af glemt guld fra gemmerne. Så nu mangler jeg bare det gode vejr, så jeg kan smide benene op, og støvesuge Pinterest for lignende DIY løsninger, for der må da være mere god inspiration at finde derude, ik? ;0)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Posted in DIY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *