Lækker mættende salat med æg og tun

Salat #2 blev blev sammensat af flere forskellige opskrifter, og endte med at blive en rigtig lækker og mættende salat.

 

Ingredienser (2 Pers.)

1 halv pose frosne bønner

1 halv pose blandede salat

1 æble

4 blødkogte æg

1 lille håndfuld græskarkerner

2 dåser tun

1-2 tsk olivenolie

Salt og peber

 

Dressing:

2 spsk olivenolie

2 tsk honning

2 tsk vineddike

Græskarkernerne ristes på en tør pande. Herefter steges bønnerne i lidt olie og salt. Man kunne også vælge at bage dem i ovnen, så vil der være mere “knas” i dem. Jeg køber altid tun i vand, og blander selv en god økologisk olivenolie i herhjemme – så kender jeg nemlig både kvalitet og mængde. Så imens bønnerne steger, krydres tunen med olie, salt og peber. Bande de resterende ingredienser i salaten, og rund af med at hælde dressingen over.

Server den eventuelt med noget rigtig lækkert brød.

Velbekomme!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *