Salat #2 blev blev sammensat af flere forskellige opskrifter, og endte med at blive en rigtig lækker og mættende salat.
Ingredienser (2 Pers.)
1 halv pose frosne bønner
1 halv pose blandede salat
1 æble
4 blødkogte æg
1 lille håndfuld græskarkerner
2 dåser tun
1-2 tsk olivenolie
Salt og peber
Dressing:
2 spsk olivenolie
2 tsk honning
2 tsk vineddike
Græskarkernerne ristes på en tør pande. Herefter steges bønnerne i lidt olie og salt. Man kunne også vælge at bage dem i ovnen, så vil der være mere “knas” i dem. Jeg køber altid tun i vand, og blander selv en god økologisk olivenolie i herhjemme – så kender jeg nemlig både kvalitet og mængde. Så imens bønnerne steger, krydres tunen med olie, salt og peber. Bande de resterende ingredienser i salaten, og rund af med at hælde dressingen over.
Server den eventuelt med noget rigtig lækkert brød.
Velbekomme!