Kender du Økolariet?

Her i sommerferien besøgte vi Økolariet i Vejle. Det er et spændende sted, hvor både børn og voksne kan lære mere om bæredygtighed. Vi gik tur i kloakken, sorterede skrald og prøvesmagte insekter… og så var der utallige knapper og dimser, som børn og barnlige sjæle kan trykke på og pille ved – og vi ved jo alle, at det gør det hele meget sjovere, ik!

Vi havde afsat alt for lidt tid til at være derinde, og vi vil derfor gerne afsted igen. Det var såmænd ikke fordi, at der var megen ny info for os voksne (dette kan naturligvis skyldes vores interesse for emnet eller for lidt tid og for højt tempo), men det er en rigtig god måde, at give børnene mere indsigt i, hvad der sker med skrald i naturen, med det vand der løber ned i afløbet, og hvorfor i alverden man vil have os til at spise melorme i fremtiden. Det bliver nemlig meget mere spændende, når man må pille, føle og smage, end når en forældre eller lærer prøver at forklare om det derhjemme eller i klasselokalet.

Det er gratis at besøge Økolariet så læg endelig vejen forbi, hvis I er i nærheden af Vejle – men husk nu at afsætte nok tid ;0)

Artiklen er ikke sponsoreret!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *