Kan jeg mon hente buketter i haven resten af året?

Årets første buket er vintergækker fra haven. Snart følger påskeliljer og tulipaner.

Jeg elsker at have blomsterbuketter her i stuen – specielt om vinteren! Men det er jo ikke særligt miljøvenligt, at købe buketter, der har kørt flere hundrede kilometer for at nå frem til en butik… og specielt ikke, når man har en stor have, hvor man med en lille smule planlægning, kan gøre familien selvforsynende med buketter.

Sidste år ved denne tid startede jeg på at gøre vores have til vores helt egen blomsterleverandør. Planen var, at vi skulle kunne hente buketter og grene derude hele året rundt, og låne blomster til krukkerne på terrassen. Men det skal være nemt, så derfor har jeg koncentreret mig om at plante forårsløg og flerårige blomster og buske, så blomsterne kommer helt af sig selv?

Jeg troede, at der ville gå flere år før vi nåede i mål, men det er lige før at jeg tror, at vi vil kunne hente alle vores buketter i haven allerede i år?? …jeg vil i hvert fald gøre et forsøg ?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *