Jubel i køkkenhaven


Jeg glemmer det, når jeg står i frugt og grønt afdelingen, og vanen tro rækker ud efter salaten… Den skal jo slet ikke ned i kurven, for hjemme i køkkenhaven vokser krølsalaten, spinatbladene, morgenfruer, jordbær (ja ja, der er ganske vist kun et grønt bær indtil videre, men det tæller vel også ;0), ik?), persille og purløg, og alt vi skal gøre er at lukke terrassedøren op og gå ud og hente den – det er så skønt!

Det er alså imponerende, så lidt arbejde der skal til. Vi har max brugt et par timer i foråret på at lægge jord, prikke huller til frøene og så dem – hvilket i øvrigt er hyggeligt børnearbejde ;0) Derefter har fokus være på at sørge for at vande, for fordelen ved nye plantekasser er, at der stort set ingen ukrudt er (men lad os nu se om det varer ved :0l), og da der jo er kommet rigelige mængder af vand ned fra himlen, har det bestemt været til at overskue.

Nu kan vi så småt begynde at høste og spise salat af egen avl – og jeg skal hilse og sige, at det er altså sandt, når de siger, at der er mere smag i hjemmedyrkede salat! Så jeg er allerede så småt begyndt at drømme om at udvide køkkenhaven… Kan jeg mon nå det i år! ;0)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *