Jeg tager blomsterne med mig

Reklame // I går fik jeg endelig disse smukke håndlavede vintage smykker fra Bergogbo.dk. Jeg havde sådan glædet mig, for jeg blev totalt forelsket i motivet med blomsterengen, da jeg så det første gang. Det vækker nemlig de dejligste minder om sol og sommer, og tanken om at jeg kan tage det minde med mig overalt hele vintersæsonen var ret tillokkende for en blomsterpige som mig :O)

Anja og Marianne har designet 3 forskellige linier. Ud over deres fotoserien, som mine “Flora” smykker tilhører, har de også grafiske og mere enkle motiver. De er også super smukke, så lur mig, om ikke der kommer til at stå et par ørering fra Bergogbo.dk på min ønskeseddel i år…

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *