Jeg må være blevet bidt af en kurveloppe…

Findes der mon en gruppe for folk, der ikke kan få kurve nok? ;0) Jeg ved, at jeg ikke er alene, for jeg ser jævnlig middelaldrende (!!!!!!) kvinder benytte tilsvarende kurve til indkøb eller som kaffekurv.

Jeg er vild med kurve, som den på fotoet. Den har nemlig den helt rette størrelse til at kunne sættes ned i bagagerummet på min lille bil, og kan dermed komme med på tur. Den kan bruges til indkøb, picnickurv, til strikketøjet eller til legetøj uden at blive for tung, fordi det kun er mellem størrelsen. Med andre ord, de er super anvendelige, og det var også mit argument for at købe kurv nr 2 (i den størrelse ;0)

Det er min plan, at den skal med på sommerens loppemarkeder, hvor den vil være perfekt til at bære glas og porcelæn (har jeg fortalt om dengang jeg smadrede en tallerken, fordi den lå i en stofpose? ;0)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “Jeg må være blevet bidt af en kurveloppe…

  1. Så er jeg ihvertfald med i gruppen. Kurve har jeg også en kæmpe svaghed for 🙂
    Rigtig fint eksemplar du har fundet 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *