Jeg holder mit løfte

For et stykke tid siden skrev jeg om min rejse tilbage i tiden, og om mit løfte til mig selv om at blive bedre til ikke at udskyde ting jeg virkeligt gerne vil gøre. I aften kan jeg sætte et flueben ved et gammelt ønske om at prøve at synge i et kor.

Den sidste aften i München var vi til koncert med en rigtig dygtigt gospelkor i en af byens mange smukke kirker. Jeg bliver altid grebet af den smukke musik, og man kunne virkelig se, at medlemmerne af koret nød at stå og synge sammen.

Da de til sidst gik ned igennem kirken og lod deres stemmer blive båret op af den fantastiske akustik, som netop en kirke kan give, fik vi alle gåsehud på armene.

Jeg sad blandt publikum sammen med en rigtig god veninde. Hun har tidligere sunget i kor, men stoppede da hverdagen som småbørnefamilie pressede hende på tiden. Den aften lovede vi hinanden, at vi begge ville melde os ind i et kor, når vi var tilbage i Danmark.

Vi fik begge gjort alvor af vores løfte, og i aften skal jeg til min første korprøve – så må jeg jo bare krydse fingre for at korlederen er tilfreds med min stemme, så det ikke bliver en kort fornøjelse ;0)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *